Un şofer de microbuz a ajuns în stare gravă la spital, miercuri dimineaţă, după ce a făcut stop cardiac la volan, pe Calea Borşului.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7.

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Detaşamentului 2 Oradea, cu autospecială de stingere pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor şi echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Oradea", a declarat BIHOREANULUI maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Bărbatul a fost resuscitat zeci de minute la faţa locului de echipajele medicale şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Oradea, pentru îngrijiri şi investigaţii mai amănunţite.

Din câte se pare, şoferul este cunoscut cu antecedente medicale.

"Starea de sănătate a bărbatului este una foarte gravă. Având în vedere resuscitarea prelungită şi problemele sale cardiace, prognosticul este unul rezervat. Victima este internată la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Oradea", a declarat pentru BIHOREANUL, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a spitalului, dr. Hadrian Borcea. 

Înainte să i se facă rău la volan, victima a apucat să tragă pe dreapta, evitând, astfel, impactul cu alte maşini.