Administrația Publică Locală - Primăria Comunei Sanmartin a participat cu succes la Târgul de Turism al României desfăşurat la Romexpo - Bucureşti în acest weekend. Evenimentul reprezintă cea mai importantă platformă de promovare pentru industria turistică din România, adunând agenţii de turism, tour-operatori, organizaţii şi asociaţii de turism la nivel național, regional și internațional, precum și reprezentanți ai oficiilor și administrațiilor locale și regionale.

Reprezentanții administrației publice au participat activ la această ediție a târgului cu scopul de a promova destinațiile turistice Băile Felix și Băile 1 Mai, prezentând toate hotelurile și pensiunile din zonă. Obiectivul principal a fost atragerea unui număr cât mai mare de turiști în regiune pentru sezonul 2024.

Cu ocazia acestei participări am reușit să evidențiem frumusețea și potențialul ofertelor turistice din Băile Felix și Băile 1 Mai, subliniind diversitatea activităților recreative și de relaxare pe care le oferă aceste destinații, au transmis reprezentanții administrației.

Au fost evidențiate spațiile de cazare și zonele de promenadă proaspăt renovate prin proiectele europene accesate de către autoritățile locale (Primăria comunei Sanmartin). Totodată au fost promovate și evenimentele viitoare pregătite în vederea diversificării timpului liber al turiștilor care vizitează zona, cum ar fi ediția a 3-a a Waves Festival care va avea loc în perioada 19-21 iulie, ediția a 2-a a Thermal Days în perioada 15-18 august, dar și alte peste 20 de evenimente și atracții pregătite în vederea promovării atracțiilor zonei. 

Eforturile administrației publice locale și ale agenților economici din zona, implicați activ în promovarea potențialului zonei, nu a rămas nerăsplătite, Băile Felix devenind o stațiune sold-out în perioada estivală fiind întrecută la numărul de turiști doar de numărul total al turiștilor prezenți în toate stațiunile de pe litoralul românesc, ceea ce reprezintă un rezultat remarcabil în sectorul turismului!

Ne angajăm să continuăm eforturile noastre de promovare și să colaborăm strâns cu partenerii noștri pentru a consolida statutul Băilor Felix și Băilor 1 Mai ca destinații turistice de top în România, au transmis în final reprezentanții administrației publice locale. 

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!