Concertul renumitei lucrări Carmina Burana de Carl Orff, condus de faimosul Tiberiu Soare și în interpretarea a două coruri, se ține miercuri cu casa închisă. Datorită cererii mari din partea publicului, Filarmonica repetă programul joi, de la ora 20, în Sala Enescu-Bartok.

După cum BIHOREANUL a mai scris, Filarmonica de Stat a organizat o serie de concerte estivale în cadrul proiectului Initio, cu lucrări și invitați celebri.

Parte a acestui program este și Carmina Burana, de Carl Orff, condus de Tiberiu Soare, soliști: Diana Țugui (soprană la Opera Națională Română Cluj-Napoca), Bejan Nicolae (tenor, artist liric în Corul Filarmonicii de Stat Oradea) și Sebastian Balaj (bariton la Opera Națională Română Cluj-Napoca), alături de Corul Filarmonicii de Stat Oradea, condus de Lászlóffy Zsolt, și de Corul Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniuˮ, dirijat de Nicoleta Țâmpu.

„Fiindcă biletele pentru concertul nostru de astăzi s-au epuizat și avem cereri în continuare, vom repeta concertul cu Carmina Burana de Carl Orff, joi, 15 iulie de la ora 20”, transmit organizatorii.

Doritorii mai pot găsi astfel bilete pentru al doilea concert de joi, la prețul de 45 de lei.

Vezi aici programul, pentru a-ți asigura din timp loc la concertele estivale următoare.