Clubul Sportiv Basti Box anunţă organizarea unui eveniment caritabil "Să fim solidari cu Andrei" care va avea loc la Casa de Cultură din Salonta, pentru a-l ajuta pe Andrei Radu Teoran, un adolescent în vârstă de doar 16 ani care luptă cu o boală extrem de gravă.

Andrei (foto) este elev în clasa a X-a a la Colegiul Naţional "Teodor Neş" din Salonta.

"El este din localitatea Mădăras şi este un tânăr minunat care se luptă cu o boală cumplită numită carcinom nediferențiat de rinofaringe care din păcate nu poate fi operat. În prezent este internat la Institutul Oncologic "prof. Dr. Ion Chiricuţă" din Cluj - Napoca şi urmează să înceapă tratamentul cu citostatice. Acest copil care se luptă cu boala trebuie ajutat să iasă câştigător. Din păcate costurile şi efortul financiar depăşeşte o familie modestă care se bazează doar pe venitul tatălui. Familia mai are un copil de vârstă preşcolară, iar mama se află, în această perioadă, în Cluj - Napoca, alături de Andrei", se arată într-o informare transmisă de Clubul Basti Box.

Evenimentul caritabil "Să fim solidari cu Andrei" se va desfăşura sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17, la Casa de Cultura din Salonta, fiind organizat de clubul de box, alături de Primăria Salonta, Casa de Cultură Salonta, Clubul de dans sportiv Arny Dance Salonta, Clubul sportiv Shotokan Karate Salonta.

Spectacolul va fi deschis de către sportivii CS Shotokan Karate, care au pregătit o scurtă demonstraţie compusă din tehnici de bază, tehnici de autoapărare şi stiluri de luptă, prezentate de campionii secţiei de performanţă sub îndrumarea antrenorului Pocsai Istvan.

Apoi, pugilistele de la Basti Box vor evolua în meciuri demonstrative de box prezentate împreună cu coechipierii din Oradea, Vintere şi Salonta, iar în încheiere, Asociaţia Clubul Sportiv Arny Dance Salonta va prezenta dansuri Latino Americane şi Standard cu perechile de performanţă pregătite de antrenorul clubului Arnold Major.

"Să fim solidari cu Andrei!", au mai îndemnat organizatorii.

De precizat că şi cei care nu pot ajunge la gala caritabilă de sâmbătă pot ajuta, donând orice sumă de bani în conturile RO48BTRLRONCRT0496121201 (Lei), RO95BTRLEURCRT0496121201 (Euro), deschise pe numele Teoran Radu.