Jucătorii de la FC Bihor şi întregul staff al formaţiei orădene de fotbal şi-au arătat miercuri ataşamentul faţă de colegul lor argentinian Raul Speroni, a cărui soră a avut un accident rutier grav şi urmează să fie operată în zilele acestea.

"Alături de tine, Speroni! Fii tare", au scris orădenii pe un banner împreună cu care s-au şi fotografiat şi pe care îl vor "rostogoli" pe reţelele de socializare, pentru încurajarea sportivului.

Jucătorul şi familia sa trece prin momente dificile, după ce sora acestuia a avut un accident cu maşina, iar acum se află în stare foarte gravă.

Raul_Speroni-fc-bihor.JPGMijlocaşul sud-american (foto), în vârstă de 28 de ani, a fost anunţat de părinţii săi chiar înaintea meciului pe care FC Bihor l-a avut la Satu Mare, cu Olimpia. El a plecat imediat spre Argentina, pentru a fi alături de sora lui, mai mică cu un an. Tânăra a fost în stare critică, în comă, dar între timp şi-a mai revenit. Totuşi, şansele să-şi revină complet sunt minime.

"Colegii de echipă şi întregul staff al clubului orădean îşi arată astfel ataşamentul faţă de jucător, transmite mesajul de sănătate surorii acestuia şi îl aşteaptă cât mai curând alături de ei", arată un comunicat din partea clubului.