Înţepăturile din BIHOREANUL se dovedesc nu doar reale, ci şi eficiente. Astfel, imediat după ce publicaţia noastră a dat de ştire că unii "sorbonei" de la Medicină îşi umflă fişele de autoevaluare cu lucrări ştiinţifice fictive şi cu participări la congrese la care, cel mult, au băut cocktail-ul de după, cu scopul de a-şi îmbunătăţi punctajul profesional, joia trecută cei în culpă au fost puşi să-şi refacă autocaracterizările, tăind din coada vulpii.

Ce-i drept, nu din proprie iniţiativă, ci pentru că decanul Gheorghe Bumbu i-a avertizat că fişele au regim de declaraţii pe proprie răspundere, iar mincinoşii pot fi traşi la răspundere. Caz în care kentanele şi whiskanele adunate de "sorbonei" de la pacienţi şi studenţi ar trebui cedate gardienilor şi şefilor de celulă.

Există însă şi o parte proastă: o parte din evaluările făcute de studenţi profilor, sub adăpostul anonimatului, au dispărut din fişetele de la secretariatul Facultăţii. Dar nu-i bai, că se vor reface şi astea, şi se va afla, până la urmă, care profesor nu vine la şcoală ori care predă citind din cursuri ca papagalii.