Dacă printre cititorii lui Bihorel se numără și profesori cu o carieră solidă, clădită în zeci de ani de cercetări, și care încă n-au ajuns la grade didactice înalte, aceștia ar face bine să nu citească ce urmează.

Nu de alta, dar s-ar putea să le crească tensiunea periculos de mult! Universitatea din Oradea este în plină perioadă de organizare a unor concursuri pentru posturi, în realitate avansări ale persoanelor pentru care s-au scos la mezat funcțiile, dovadă că fiecare dintre cele 23 de competiții au câte un singur candidat.

Interesant este concursul de conferențiar universitar de la Facultatea de Medicină, unde unicul candidat este nimeni altul decât ginecologul Alin Bodog, fratele mai mic al prodecanului și senatorului PSD Florian Bodog.

Angajat în Universitate în 2018 ca șef de lucrări, după ce anterior mai „bifase” un stagiu între anii 2004-2014, iar ulterior a emigrat în străinătate, „Bodog jr.” va atinge acum o nouă culme a carierei sale, la doar 5 ani de la ultima promovare.

Chiar dacă FMF are destui medici reputați, dar ținuți cu grade didactice mici, iar în Universitate sunt o sumedenie de lectori sau șefi de lucrări care așteaptă cu deceniile să promoveze, pentru Alin Bodog s-a găsit, după cum se vede, o oportunitate de avansare. Dacă are numele corect...
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!