Sorin Cârţu a surprins marţi seara prin gestul său de a demola banca de rezerve la finalul meciului în care CFR Cluj şi-a ratat şansa de a merge mai departe din grupele Champions League. Clujenii au pierdut în deplasare la Basel cu scorul 0-1. Pe "Sankt Jakob-Park", campioana României a jucat slab şi fără vreo idee tactică.

CFR Cluj a ieşit în evidenţă o singură dată aseară la Basel, prin antrenorul Sorin Cârţu, care, pe final, şi-a vărsat nervii pe peretele de plastic al băncii de rezerve sub privirile stupefiate ale asistenţei, reuşind chiar să o demoleze.

Cârţu, cel care acum o săptămână alerga un arbitru la finalul meciului CFR Cluj - Gloria Bistriţa, din Cupa României, a amintit, prin comportamentul său de un alt episod. În urmă cu mai mulţi ani, când era antrenor la Dacia Mioveni, în finalul unui meci cu Dinamo, supărat pe jucătorii săi, Sorin Cârţu a lovit de mai multe ori cu capul banca de rezerve, îndoind tabla!
"Ce facem acum, vorbim de un incident izolat sau despre fotbal?", s-a arătat iritat Cârţu, după meci, când a fost întrebat de incident.

În ultima etapă a fazei grupelor UEFA Champions League, CFR Cluj joacă acasă cu AS Roma.