Două persoane au fost transportate sâmbătă dimineața la Unitatea de Primire a Urgențelor din Oradea, în urma unui accident petrecut pe DN19E, între Sălard și Cauaceu. O femeie a suferit rănit grave și este internată pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean.

„Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 09.15 pe DN19E între Sălard și Cauaceu. Au fost implicate două autoturisme. Două persoane au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Pentru o scurtă perioadă de timp, traficul rutier a fost blocat”, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 

Victimele sunt soț și soție, potrivit dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD, care a precizat pentru BIHOREANUL că bărbatul a suferit contuzii la nivelul membrelor și plăgi minore, astfel că nu a rămas internat.

„Femeia a suferit leziuni multiple la nivelul toracelui și coloanei vertebrale și a rămas internată la Terapie Intensivă”, a spus dr. Borcea. 

Imaginile surprinse de martori la fața locului arată că una dintre mașini a ieșit de pe carosabil în urma impactului, fiind grav avariată. 

sursa foto: Facebook, grupul INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA

Deocamdată nu s-a stabilit cum anume s-a produs accidentul. Polițiștii fac cercetări. 
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!