Potrivit site-ului nydailynews.com, Simon Monjack, soţul actriţei Brittany Murphy, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, aceeaşi în care murea în urmă cu cinci luni şi actriţa.

Departamentul de Pompieri a confirmat că a primit un telefon în acest sens la ora 21.30, iar serviciile de urgenţă au încercat să îl resusciteze, dar Monjack a fost declarat mort duminică noapte.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Los Angeles a declarat că deocamdată nu se cunoaşte cauza decesului. Pe de altă parte, posturile locale de televiziune, care citează surse ale poliţiei, susţin că Monjack a suferit un infarct.

Actriţa americană Brittany Murphy, cunoscută pentru rolurile din "Clueless" şi "8 Mile", a murit în data de 20 decembrie 2009, la vârsta de 32 de ani, în urma unui stop cardiac, în sala de baie a reşedinţei sale din Hollywood Hills.

Medicii legişti au descoperit în sângele acesteia o combinaţie de medicamente eliberabile pe reţetă şi medicamente achiziţionate fără prescripţie medicală. Medicii nu au detectat droguri în fluxul sangvin al actriţei.