Presa germană şi britanică l-a prins în mai multe rânduri pe prinţul Ernst August de Hanovra, soţul prinţesei Caroline de Monaco alături de o tânără în vârstă de 22 de ani, despre care spun că ar fi o româncă numită Simona. Fata este o fostă dansatoare în club şi ar proveni dintr-un "orăşel de coastă" din România, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Prinţul, în vârstă de 56 de ani, văr al reginei Elizabeth a II-a, a apărut lunile trecute pe coperta revistei nemţeşti Bunte alături de Simona, care acum face reclamă lanţului de bordeluri Babylon din Austria, cunoscut publicului din România în urma scandalului sexual în care au fost implicate mai mulţi politicieni şi oameni de afaceri din români, dar şi fotomodele orădence.

Potrivit publicaţiei Bunte, românca şi-a început cariera de dansatoare într-un club local, pentru ca apoi să plece în Vest pentru a lucra ca model, cunoscându-l astfel pe prinţul Ernst August.

Prima fotografie cu cei doi a apărut însă după Crăciunul din 2009, fiind făcută pe o plajă în Thailanda, în timp ce prinţesa Caroline îşi petrecea vacanţa într-o staţiune din Elveţia. Prinţesa de Monaco păstrează tăcerea în legătură cu acest subiect.

În urma acestor dezvăluiri însă presa internaţională a început speculaţiile referitoare la un posibil divorţ. Acesta ar putea intra în topul celor mai costisitoare divorţuri din istorie dat fiind faptul că Ernst August de Hanovra are o avere estimată la peste 5 miliarde de lire sterline, iar potrivit legilor germane şi franceze, Caroline are dreptul la jumătate.

În septembrie 2009, au apărut primele informaţii în presă potrivit cărora cuplul ducea vieţi separate. Ultima dată când cei doi soţi au fost fotografiaţi împreună a fost în iunie 2009, la un eveniment în Monte Carlo.

Ernst August a fost amendat cu 150.000 de lire sterline şi a primit o pedeapsă de opt luni de închisoare cu suspendare pentru comportament violent, injurii şi ameninţări, în trei incidente separate.