Sportiva orădeană Bianca Benea, componentă a secţiei de scrimă de la clubul CSM Oradea participă în acest sfârşit de săptămână la Grenoble, în Franţa, la întrecerile celei de-a V-a etapă din cadrul circuitului european de spadă pentru cadeţi feminin. Bianca Benea este sportiva pregătită de antrenorul Nicolae Ille.

La acest concurs din Franţa s-au înscris 133 sportive din 11 ţări. România este reprezentată, alături de Bianca, de alte şase sportive: Denisa Barosan (CSA Steaua), Zsofia Kato (CS Satu Mare), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureş), Alexandra Predescu (CSA Steaua), Mihaela Leonte (CSS Quarto) şi Maria Găină (CSS Steaua).

Conform site-ului clubului orădean CSM, programul concursului cuprinde proba individuală, programată în cursul zilei de sâmbătă, respectiv cea pe echipe, în cursul zilei de duminică.

De notat faptul că Bianca Benea a obţinut locul III la etapa de la Klagenfurt şi locul VI la cea de la Zrenjanin. De asemenea, ea a cucerit locul III în întrecerea pe echipe la runda de la Heidenheim, Germania.