Spadasinii de la CSM Oradea şi-au adjudecat medaliile de bronz la întrecerile ediţiei din acest ale Superligii Naţionale. Elevii antrenorului emerit Nicolae Ille au reuşit această performanţă, atât în proba pe echipe, cât şi la individual, prin Robert Rigo.

Campionatul Naţional de spadă masculin seniori a avut loc în acest an la Satu Mare, în perioada 25-27 mai şi a adus orădenilor locul al III-lea într-un concurs ce a reunit la start opt echipe.

Elevii antrenorului Nicolae Ille au cucerit medaliile de bronz, după ce s-au situat în clasament în urma formaţiilor Universitatea Craiova şi CSM Satu Mare.

În componenţa echipei orădene s-au aflat pentru această competiţie: Marius Badea, Lucian Ciovică, Robert Rigo şi Andrei Timoce.

La individual, Robert Rigo s-a clasat al III-lea, după ce în semifinale a cedat în faţa lui Alin Mitrică, cel care a şi devenit, de altfel, campion naţional.

Pentru Robert se constată un progres faţă de anul trecut, când a ocupat locul al X-lea, dar şi atunci a fost cel mai bine clasat spadasin orădean.

La ediţia actuală, de la CSM Oradea, Marius Badea a ocupat locul VIII, Andrei Timoce, locul X, Lucian Ciovică, poziţia a XX-a, iar Valentin Popa, cea de-a XXII-a.