Poliţiştii arădeni au reuşit să-i identifice pe tinerii care au jefuit banca de pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Arad. Aşa sună comunicatul IPJ Arad. Dar interesant este de fapt felul în care au fost descoperiţi cei doi, de oamenii legii.

Astfel, Florin Ion Stepan (28 de ani) şi Vâlcu Ciprian Valentin (31 de ani), suspecţii din acest caz, după ce s-au văzut cu cei 15.000 de lei în mână, s-au dus direct la discoteca din Moneasa, unde au sărbătorit jaful cu dedicaţii de genul: "Pentru cei mai tari spărgători de bănci", "Pentru frăţiorul meu, cel mai tare spărgător de bănci".

Imediat după ce s-au întors în Arad, poliţiştii s-au dus glonţ la locuinţele suspecţilor. L-au prins deocamdată pe Stepan Florin Ion, în timp ce "frăţiorul său, cel mai tare spărgător de bănci", Vâlcu Ciprian Valentin, nu a fost încă găsit.

În apartamentul lui Stepan Florin poliţiştii au descoperit şi o parte din banii furaţi din bancă. Potrivit anchetatorilor, Stepan ar fi recunoscut fapta şi ar mai fi declarat că ştiau că banca respectivă nu avea paznici.