Spazio Ideea întâmpină vara cu oferte şoc! Vino în magazinul nostru din Cartierul Luceafărul să beneficiezi de reduceri consistente, de până la 30% la toate produsele!

Vrei să dai o altă înfăţisare casei tale? La Spazio Ideea găseşti tot ce ai nevoie pentru a-ţi transforma caminul în unul de revistă, la super preţuri!

Showroomul din Calea Aradului nr. 4 pune la dispoziţia iubitorilor de frumos o variată gamă de produse de la branduri de renume internaţional: de la parchet de cea mai bună calitate până la plăci ceramice, obiecte sanitare, decoraţiuni, canapele şi alte obiecte de mobilier.

Plăci ceramice care imită perfect lemnul sau mocheta, fototapetul vinilic adaptat ultimelor trenduri şi culori, dar şi candelabre cu Swarovski sunt doar câteva din produsele care dau personalitate casei tale.

Şi asta nu e tot! La noi găsesti cele mai noi colecţii de gresie, faianţă sau decoraţiuni create de designeri de renume. Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îţi vezi livingul redecorat de unicul  Roberto Cavalli? Ei bine, ai acum şansa, prin Spazio Ideea, şi nu oricum, ci la un super preţ!

"Dat fiind că suntem la începutul verii şi în această perioadă mulţi dintre orădeni îşi renovează casele, ne-am gândit să le facem un cadou. Ştim, pe propria piele, ce înseamnă să construieşti şi cât de mult contează să ai la dispoziţie materiale de calitate şi o echipă de profesionişti. Prin noile oferte Spazio Ideea oferă partenerilor, pe lângă produse de calitate, asa cum i-am obisnuit si  până acum, şi preţurile sunt imbatabile!", a precizat Alexandru Sarkadi, managerul Spazio Ideea.

Detalii în showroom, pe pagina noastră de Facebook Spazio Ideea sau la telefon 0359-463.084, mobil: 0746-423.230.

Grăbeşte-te! Promoţia este valabilă în limita stocului disponibil!

(Advertorial)