În luna februarie a acestui an, Maria-Madela Abrudan, conferenţiar universitar al Facultăţii de Ştiinţe Economice, anunţa debutul proiectului "Centru de Formare şi Perfecţionare în Domeniul Managementului Resurselor Umane", un proiect în valoare de 110.000 de euro şi finanţat prin fonduri europene.

În această săptămână, proiectul a ajuns la final, obiectivul fiind atins în totalitate. Astfel, au fost certificaţi 22 de absolvenţi ai cursului Analist resurse umane, 18 ai cursului Inspector resurse umane şi 19 ai cursului Manager resurse Umane. Pentru fiecare curs a fost realizat, de asemenea, un suport de curs. Deşi iniţiat iniţiatorii proiectului şi-au propus pregătirea unui număr mai mic de cursanţi, solicitările au fost peste aşteptările profesorilor, astfel că fiecare curs a avut mai mulţi cursanţi. Toţi au dobândit competenţe specifice, precum elaborarea şi gestionarea sistemului de motivare a personalului, organizarea programelor de pregătire a personalului, dar şi să proiecteze sau să reproiecteze structura organizatorică din cadrul instituţiei în care lucrează.

Totodată, s-a efectuat un soft educaţional, EduMeReU, o aplicaţie uşor de realizat pentru cei interesaţi de formare în domeniul resurselor umane. Totodată, a avut loc şi o masă rotundă, pe tema "Echitate şi Discriminare în Managementul Resurselor Umane", precum şi conceperea unui manual destinat Departamentului de Resurse Umane.