Weekendul acesta, 9 - 10 septembrie, vin în bucătăria noastră, tocmai din Ungaria, cei de la NPK Beef. Și, ca să vă spunem puțin din ce înseamnă acest concept, i-am întrebat chiar pe ei. Iată ce ne-au răspuns:

“Acesta este un proiect autentic farm-to-table, unde toate etapele, de la creștere a animalelor și prelucrarea cărnii de vită, până la savurarea unei mese delicioase, au fost construite cu ajutorul viziunii și deciziei comune a doi colegi de facultate.

Conceptul de bază al proiectului presupune o abordare deschisă, care integrează producători și crescători diferiți, dar cu gândire similară, activând în domenii distincte. În regiunea noastră, conceptul de maturare a cărnii începe să fie recunoscut, ceea ce influențează valoarea consumului de carne de vită. Cu toate acestea, putem spune că încă este o noutate, deoarece doar aici gătim carnea pentru hamburger prin această procedură specifică. Am învățat de mult timp că esența unui hamburger constă în calitatea cărnii, iar celelalte ingrediente contribuie la armonizarea și diversificarea acestei experiențe culinare, dacă sunt combinate în mod adecvat.

Scopul nostru nu este doar să oferim mâncare bună și evenimente deosebite clienților noștri ci, mai presus de toate, să generăm o comunitate la care toată lumea dorește să participe. Dorim să realizăm ceva excepțional în acest domeniu, astfel încât evenimentele pe care le organizăm și valorile pe care le reprezentăm să creeze în cele din urmă o comunitate unită.

P.S. Am adus cu noi crema de prune, mai multe aflați după ce gustați!”.

Așadar, vă așteptăm la Restaurant Graf - Poveste și Foc, cu 3 tipuri de burgeri preparați de cei de la NPK Beef și anume:

Bacon & Cheese Burger

Pogace din carne de vită maturată, bacon, brânză cheddar, sos biggie, salată, roșie, castravete cornison, ceapă roșie.

CheeseYo Burger

Pogace din carne de vită maturată, bacon, brânză cheddar, camembert, sos de brânză albastră, salată, roșie, castravete cornison, ceapă prăjită în ulei.

Triffla Burger

Pogace din carne de vită maturată, cremă de prune cu trufe, bacon, brânză cheddar, brânză camembert, salată, ceapă verde prăjită.

Toți burgerii vin însoțiți de cartofi prăjiți.

Alegeți să vă bucurați de ceva cu adevărat deosebit weekendul acesta!

Rezervări la numărul de telefon: 0754 99 11 33.

Next @Graf îi vom avea invitați speciali pe cei de la Grillakademia, care vin în bucătăria noastră pe 23 - 24 septembrie!

Stay tuned & eat real food!

restaurantgraf.ro | Facebook | Instagram

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!