De Crăciun, fii mai bun, spune o veche vorbă de la noi. Este şi îndemnul spectacolului umanitar Miracolul Crăciunului, organizat de Asociaţia Piticot, miercuri, 9 decembrie, între orele 17 şi 20.30, la ERA Park.

Evenimentul se va desfăşura sub cupola centrului comercial, iar anul acesta a ajuns la a cincea ediţie, tema spectacolului fiind dansul, de unde şi numele show-ului: "În paşi de dans, pentru Crăciun".

Iubitorii dansului sunt invitaţi, astfel, la un moment artistic menit să facă sărbătorile mai uşoare pentru peste 70 de familii cu copii nevoiaşi şi sărmani, beneficiari ai serviciilor oferite de Asociaţia Piticot.

Pe scenă vor urca peste 100 de dansatori din toate genurile, de la majorete şi balerine, până la specialişti în breakdance şi hip-hop: secţia de Balet Coregrafie a Şcolii de Arte Francisc Hubic, Trupele Two 4 Dance, Elite Dance, dar şi trupa de Switch Crew.

Un moment aparte va fi o prezentare de modă susţinută de copiii de la agenţia Graziela Models. La eveniment vor fi prezenţi şi animatori de la Prietenii Veseliei, iar invitatul special va fi Moş Crăciun, care a pregătit o desagă bogată, pentru toată lumea.

Sumele strânse în urma concertului caritabil de miercuri vor fi duse familiilor în nevoie săptămâna următoare de către "Moşii" de la Piticot.

Intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Vă aşteptăm să ne fiţi alături!

(advertorial)