În preajma sărbătorilor de iarnă, doi orădeni, Georgiana Micloş şi Ionuţ Şanta, organizează un eveniment caritabil, numit "Din inimă pentru inimă", în încercarea de a strânge fonduri pentru Dorina Popa, o mamă care îşi creşte singură cei trei copii într-o cameră din şcoala localităţii Tilecuş, comuna Tileagd.

În urmă cu mai mulţi ani, Dorina a fost părăsită de soţ, imediat după ce a născut gemeni, şi, cum locuia în casa socrilor, a rămas şi fără locuinţă. Din 2006, femeii i s-a permis să rămână într-o cameră pe atunci abandonată a şcolii din sat, unde dorm acum toţi patru. Deşi trăiesc în condiţii precare, Dorina munceşte şi încearcă să-şi ţină copiii în şcoală, iar aceştia îi răsplătesc eforturile cu note mari.

Pe 7 decembrie, de la ora 19.30, restaurantul Transilvania va găzdui evenimentul "Din inimă pentru inimă", un spectacol în care participanţii îi vor putea vedea pe folcloriştii de la Ansamblul Crişana, Grupul Vivere, Anca Căuş, trupa de dans Cool Style şi pe Ilaria Cherloabă şi Cornel Ogrean. Un meniu la eveniment costă 80 de lei, iar, potrivit organizatorilor, cea mai mare parte a acestei sume va merge către familia din Tilecuş. De asemenea, sâmbătă seara, vor fi scoase la licitaţie şi câteva dintre picturile realizate de copiii familiei Popa.

Cei care doresc să-i ajute pot să o facă şi donând în contul RO84BACX0000000866833000 deschis pe numele Dorinei Popa la Unicredit Ţiriac Bank.