Săptămâna care a marcat lansarea Dacia Duster la Oradea s-a încheiat cu un spectacol grandios. Sâmbătă seară, sub genericul Seara campionilor, circa 1.000 de orădeni adunați în parcarea dintre Sinagoga Neologă și statuia lui Mihai Eminescu au putut asista la manifestarea dedicată primului automobil Dacia 4X4 de fabricație românească.

Evenimentul, care a pus punct sesiunii de drive teste cu Dacia Duster, la care au putut participa toți cei interesați de performanțele mașinii, începând de miercurea trecută, a debutat cu o spectaculoasă demonstrație aviatică. Sfidând parcă amenințarea norului vulcanic care a blocat toate zborurile din weekend, un avion a efectuat acrobații la joasă înălțime, spre deliciul publicului prezent. Nu au lipsit din program nici momentele coregrafice, susținute de campionii europeni de la M&Q, precum și o captivantă paradă de arte marțiale pe ritmuri muzicale, susținută de alți campioni, karateka ai clubului Golden Dragon, din Oradea, plus un moment de jonglerii cu focul.

În ceea ce privește partea muzicală a serii, aceasta a fost asigurată de cei de la DJ Project și Giulia, care au reușit să facă plăcut preludiul momentului culminant al serii. Este vorba despre prezentarea, pe o rampă din bușteni, așa cum i se potrivește unui automobil cu tracțiune integrală, a vedetei serii, Dacia Duster.

Considerată de pe acum ca principală favorită la titlul de cea mai bună mașină a anului 2010, nu numai în România, grație raportului deosebit calitate-preț, Duster, ale cărei vânzări au început din 15 aprilie, se bucură de un succes imens, mii de comenzi din partea clienților din străinătate fiind deja făcute la producătorul autohton, după cum informează animatoarea evenimentului, Ioana Onciu, reprezentanta Auto Bara & Co, dealerul local Dacia care a organizat manifestarea de sâmbătă seară.