Orădenii apreciază baletul. În ciuda prețului de 200 de lei, biletele pentru un spectacol care va avea loc la jumătatea lunii martie pe scena Teatrului Regina Maria sunt deja aproape sold-out, potrivit datelor de pe site-ul pe care acestea au fost scoase la vânzare.

Spectacolul de balet este „Cocoșatul de la Notre Dame” și va fi dat în seara de 16 martie pe scena Teatrului Regina Maria din Oradea, în cadrul unui turneu național. 

Producția realizată de Cortina Ag (producător privat de evenimente în România) are la bază romanul „Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo (1802-1885), iar regia îi aparține balerinului și coregrafului Vlad Sebastian. 

Pe scena orădeană vor urca trei ansambluri profesioniste de balet, cu peste 50 de balerini: Ansamblul de Balet al Opereți Maghiare de Stat din Cluj-Napoca, Ansamblul de Balet al Teatro D’Opera Italiana și Ansamblul de balet al Operei Vox. 

„Vă e dor de o poveste din Parisul medieval? Vă mai amintiți de Cocoșatul Quasimodo, clopotarul Catedralei Notre Dame? Dar de frumoasa Esmeralda din celebrul roman al lui Victor Hugo? Poate că nu. Dar nu-i nimic, vă spunem noi povestea în pași de dans”, au transmis organizatorii. 

Anunțul făcut pe rețelele de socializare și pe site-uri de ticketing a prins rapid. Astfel, pentru spectacolul de la Oradea mai sunt disponibile circa 80 de bilete, în ciuda faptului că prețului unuia este, indiferent de locul ales, de 200 de lei. Sala Teatrului Regina Maria are o capacitate totală de 570 de locuri, conform site-ului oficial al teatrului. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!