Din luna iulie, Teatrul Szigligeti îşi reia seria spectacolelor cu public, de data aceasta în aer liber, la Teatrul de Vară din Cetatea Oradea, toate cu începere de la ora 20.30.

Printre primele piese ce pot fi văzute „pe viu” se află „Paravarieté” a trupei Harag György de la Teatrul de Nord Satu Mare, în regia lui Attila Balázs. Spectacolul va fi pus în scenă în 2, 3 şi 4 iulie.

Şi Orchestra Ansamblului Nagyvarad va oferi un concert cu cele mai de succes melodii din stagiunea curentă, eveniment ce se va desfăşura tot în Cetate în 5 iulie, iar în caz de ploaie se va amâna cu o zi.

Publicul Teatrului Szigligeti are ocazia să se bucure din nou de spectacolul de succes „Floare de mină”, de Csaba Székely, în data de 11 iulie, în ediţie aniversară, această reprezentaţie fiind cea cu numărul 50.

Reprezentanţii instituţiei anunţă că spectacolul va fi reluat şi în 25 iulie, iar dacă vremea nefavorabilă nu va permite susţinerea piesei în aer liber, fiecare reprezentaţie se va amâna cu o zi, pe 12 iulie, respectiv 26 iulie.

De asemenea, actorii Teatrului maghiar vor mai juca şi „Beznă de mină”, în 17 iulie și 1 august, sau în caz de ploaie, în 24 iulie, respectiv 2 august.

Biletele se pot cumpăra numai la casieria Teatrului şi pe www.biletmaster.ro, fără posibilitatea de a fi achiziţionate la faţa locului.

Organizatorii precizează că spectacolele pot fi titrate în limba română, doar că doritorii trebuie să anunţe acest lucru în momentul rezervării biletului la casierie sau printr-un mesaj trimis pe pagina de Facebook Teatrul Szigligeti Oradea.