Peste 50 de balerini profesionişti şi mai mulţi artişti care dansează în teatre celebre din Europa le vor prezenta orădenilor, la finalul lunii octombrie, pe scena de la Casa de Cultură a Sindicatelor, povestea Cocoşatului de la Notre Dame într-un spectacol de balet, organizat de Asociaţia Opera Vox.

Spectacolul, în care vor evolua Ansamblul de balet Opera Vox şi Ansamblul de balet al Operei Maghiare de Stat din Cluj-Napoca, va fi completat de proiecţii 3D şi efecte speciale, printre care şi un fum negru produs din gheaţă carbonică.

"Regia și coregrafia spectacolului aparţin talentatului balerin şi coregraf Sebastian Vlad, nume deja cunoscut în teatrele din ţară, din Europa şi din lume. Povestea muzicală este opera cunoscutului muzician Peter Venczel", au anunţat organizatorii.

Evenimentul va avea loc în 30 octombrie, de la ora 19. Biletele costă între 40 şi 70 lei, în funcţie de locul dorit în sală, şi se pot achiziţiona de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor sau online pe blt.ro.