Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui, marţi, 23 octombrie, de la ora 21, o comedie savuroasă. Este vorba despre spectacolul "Dineu cu proşti" din distribuţia căruia fac parte actori cunoscuţi, în frunte cu Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele.

"Vreţi să vă distraţi, să uitaţi de griji, să vă amuzaţi, vreţi să râdeţi, şi iar să râdeţi, atunci mergeţi în curând să vedeţi această comedie savuroasă, bine construită, vie, alertă, eficace, cu o distribuţie perfectă... Dincolo de situaţiile ce provoacă râsul, de dialogurile explozive şi de mişcările comice, piesei nu-i lipseşte consistenţa psihologică, fiind un spectacol pe gustul tuturor", au transmis organizatorii.

Spectacolul este realizat după piesa cu acelaşi nume a lui Francis Veber. Horaţiu Mălăele joacă rolul lui Francois, un "prost trist şi binevoitor", în timp ce Ion Caramitru joacă rolul unui editor versat.

Biletele au fost puse în vânzare la Casa de bilete a institutiei, dar şi online prin intermediul site-ului www.blt.ro. Preţul unui bilet este de 120 sau 100 de lei în funcţie de locul în sală.