Teatrul Regina Maria anunţă anularea spectacolului "Sufocare (Jurnalul unui sinucigaş cronic)", de Chuck Palahniuk, regia Ovidiu Caiţa, programat pentru data de 21 noiembrie de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria (cu publicul pe scenă) din motive obiective, independente de voinţa teatrului.

Motivul anulării spectacolului ţine strict de problemele legale apărute între Chuck Palahniuk şi agenţia care se ocupa de cesiunea drepturilor de autor ale acestuia, Donadio and Olson din New York.

În urma acuzaţiei de fraudă care i s-a adus agenţiei Donadio and Olson, Chuck Palahniuk a decis să colaboreze cu o altă societate, care la solicitarea Teatrului Regina Maria de a prelungi licenţa de drepturi de autor, a răspuns că pentru moment acest lucru nu este posibil. Sperăm să se schimbe situaţia cât de curând, astfel încât să reuşim să reluăm spectacolul. Până atunci însă Teatrul Regina Maria nu va mai programa nicio reprezentaţie din considerente etice şi legale, neasumându-şi eventualitatea unui proces.

Spectatorii care şi-au achiziţionat bilete de la Agenţia Teatrului, sunt rugaţi să se prezinte la sediul agenţiei, de marţi până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00, iar cei care au achiziţionat bilete prin platforma online, sunt rugaţi să contacteze reprezentanţii biletmaster.ro – la adresa info@biletmaster.ro pentru a li se returna contravaloarea biletului.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create!

Florina Dometi
Biroul de presă