Prima reprezentaţie din acest an a spectacolului "Vrăjitorul din Oz" va avea sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 11, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria.

Cunoscuta poveste scrisă în 1900 de Frank Baum, despre călătoria lui Dorothy şi a neobişnuiţilor ei prieteni, Omul de Paie, Omul de Tinichea, Leul şi Toto, în Oraşul de Smarald a fost pusă în scenă la Oradea de regizorul Dan Mirea, decorul fantastic şi costumele fiind realizate de Oana Cernea.

În acest spectacol, copiii şi părinţii lor îi pot vedea pe actorii Alina Leonte, Anca Sigmirean, Mirela Lupu, Emil Sauciuc, Andrian Locovei, Sebastian Lupu şi George Voinese.

Preţul unui bilet la spectacol este de 8 lei pentru adulţi respectiv 5 lei pentru copii. Biletele se pot achiziţiona online de pe site-ul www.biletmaster.ro şi de la Agenţia Teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 12-18 şi în weekend, între orele 10-13, dar şi cu o oră înainte de spectacol.

Tot în această săptămână, Teatrul Regina Maria începe seria spectacolelor pentru adulţi cu "Ţiganiada", pe 9 ianuarie, de la ora 18 şi "Bordel", pe 12 ianuarie, de la ora 18. Spectacolul din urmă se joacă în regim cu publicul pe scenă, fiind, totodată, interzis minorilor sub 16 ani.