Sărbătoarea Paştelui nu înseamnă doar cozonaci, odihnă şi ouă colorate, ci şi solidaritate şi compasiune faţă de cei în nevoie. Membrii Asociaţiei West Alpine Off Road au colindat, zilele trecute, zonele izolate din Munţii Apuseni pentru a aduce zâmbete pe buzele copiilor şi adulţilor care trăiesc în locuri greu accesibile.

Înainte de a merge în teren, pasionaţii de maşini şi trasee off-road au luat legătura cu autorităţile din zona vizată, mai exact cea a comunei Roșia, pentru a afla câte familii ar avea nevoie de ajutor.

"Membrii West Alpine Off Road au pornit iar spre cele mai greu accesibile zone ale Munţilor Apuseni pentru a împărtăşi speranţă şi credinţă. Ne-am dorit să oferim un gest de bunătate, un zâmbet. Pe cei din înaltul munţilor viaţa, timpurile şi nici noi… nu i-am uitat", se arată într-o postare publicată de membrii ONG-ului pe pagina de Facebook.

Campania umanitară a fost organizată weekend-ul trecut, pentru ca familiile nevoiaşe să se bucure de pachete în Săptămâna Mare. Aventurierii au dus donațiile cu circa 20 de mașini off-road. 

"Am ajuns la câteva zeci de persoane. Toate pachetele au fost făcute personalizat, în funcție de numărul membrilor familiei și de vârsta lor", a detaliat luni pentru BIHOREANUL, preşedintele Asociaţiei West Alpine Off Road, Cornel Doble Jr.

Darurile au fost produse neperisabile şi produse de igienă, dar şi jucării, rechizite, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Grupul de binevoitori organizează astfel de acţiuni caritabile în sate izolate de un deceniu. Aceasta a fost cea de-a 12-a ediţie a campaniei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!