Mel B, una dintre membrele grupului Spice Girls, speră că Simon Fuller, managerul trupei, să reuşească să le reunească pe cele cinci fete la timp pentru a participa la evenimentul din 2012 din capitala Marii Britanii.

"Dacă cineva poate să facă acest lucru, atunci acea persoană este Simon Fuller. E cea mai bună. Sunt din Marea Britanie şi consider că e ceva extraordinar că viitoarele Jocuri Olimpice vor fi organizate la Londra. Abia aştept să fiu acolo împreună cu celelalte fete", a declarat Mel B.

Simon Fuller a declarat, la rândul său, că speră să le convingă la timp pe Mel B, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Mel C şi Emma Bunton pentru a fi pregătite să cânte împreună cu ocazia deschiderii viitoarelor Jocuri Olimpice.

"Ele reprezintă atât de mult pentru industria muzicală britanică şi nu pot să mă gândesc la un prilej mai bun decât acesta pentru a se reuni şi a cânta din nou împreună. Publicul le doreşte, ca trupă, la fel de mult ca întotdeauna", a declarat Simon Fuller pentru cotidianul britanic The Mirror.

"Nu vor dori să interpreteze hituri precum «Wannabe» şi la vârsta de 40 de ani, însă este uimitor cât de des vorbesc oamenii despre o altă reunire a lor. Cred că dacă vor fi de acord să o facă, o vor face în 2012", a concluzionat managerul britanic.