Dacă echipele de polo şi de baschet au şi jucat deja primele partide din noul an, ceilalţi sportivi ai Clubului Sportiv Municipal sunt încă în intense pregătiri pentru competiţiile la care vor participa.

Astfel, după ce au început anul cu o pregătire centralizată la Stâna de Vale, atleţii au revenit în localitate, unde se antrenează, sub comanda profesorului Virgil Preda, pentru Campionatul Naţional de sală, care se va desfăşura la Bucureşti în a doua jumătate a lunii februarie.

Judokanii lui Emil Morar se află de asemenea, încă din 4 ianuarie, în cantonament la Poiana Braşov, unde pregătesc turneele cele mai puternice din 2011.

Componenţii secţiei de scrimă, sub comanda lui Nicolae Ille, se pregătesc acum în sală, la Arena "Antonio Alexe", urmând ca în februarie să intre şi ei în cantonament, cel mai probabil la Stâna de Vale.

În ceea ce priveşte echipa feminină de baschet, aceasta a coborât recent de la Gârda, lângă Arieşeni, unde a avut programată pregătirea centralizată din această iarnă şi este, la randu-i, gata de startul în noul sezon competiţional.

Mihai Anghel