Desfăşurate în weekend la Bucureşti, întrecerile etapei finale a Campionatului Naţional de tir sportiv pentru juniori şi seniori, la arme cu glonţ, au evidenţiat rezultatele remarcabile ale sportivilor de la CS Universitar Oradea (antrenori Vasile Leţ şi Adrina Floruţa), care şi-au trecut în cont nu mai puţin de 24 de medalii.

La juniori, orădenii au cucerit 12 medalii, dintre care cinci la individual (una de aur, una de argint şi trei de bronz), respectiv şapte în întrecerea pe echipe (una de aur, trei de argint şi trei de bronz).

Cele mai bune rezultate le-au aparţinut fetelor din proba de puşcă, acestea realizând noi recorduri personale: Cristina Rayna, Cristina Stoie şi Coralia Urda. Evoluţii bune au mai avut sportivii de la proba de pistol 25 de metri: Sebastian Blajec, Alexandru Cheregi, Norbert Grama la masculin, respectiv Andreea Popescu, Georgiana Varga şi Alexandra Roman la feminin.

În întrecerea seniorilor, CSU Oradea a obţinut tot 12 medalii, dintre care cinci la individual (două de aur, două de argint şi una de bronz), respectiv şapte pe echipe (una de aur şi şase de argint). S-au remarcat în mod deosebit componentele echipei feminine de pistol - Francesca Pop, Georgiana Varga, Andreea Popescu, dar şi cele de la proba de puşcă – Antonia Miclău, Eliza Molnar, Cristina Stoie, respectiv Sebastian Blajec la pistol masculin.

De precizat că Oradea va găzdui în perioada 5-8 noiembrie prima etapă a Campionatului Naţional de tir sportiv pentru arme cu aer comprimat.