În perioada 1-4 decembrie, la Bucureşti s-au desfăşurat întrecerile etapei a IV-a a Campionatului Naţional de tir aer comprimat la probele de puşcă şi pistol, competiţie rezervată tuturor categoriilor de vârstă.

La acest concurs, Clubul Sportiv Universitar Oradea a fost reprezentat de patru sportivi, Antonia Miclău, Eliza Molnar, Francesca Pop şi Sebastian Blajec.

Orădenii s-au întors acasă cu două medalii de aur, una de argint si un loc IV.

Astfel, Eliza Molnar s-a situat pe primul loc I la proba de puşcă 40 de focuri aer comprimat, senioare. Tot pe prima poziţie s-a situat şi Francesca Pop, care a ocupat locul I la proba pistol 40 de focuri aer comprimat, senioare.

Locul al doilea a fost cucerit de Sebastian Blajec, în proba de pistol 60 de focuri aer comprimat, juniori. În fine, Antonia Miclău a ocupat poziţia a IV-a  la puşcă 40 de focuri aer comprimat, senioare.

"Rezultatele de la această etapă confirmă valoarea sportivilor de la CSU Oradea, care şi la etapa a III-a de la Iaşi, din perioada 17-20 noiembrie, au fost deosebite", după cum precizează antrenorul Vasile Leţ.

De menţionat că la etapa de la Iaşi, Francesca Pop a ocupat locul I, cu un record naţional în finala probei de pistol 40 de focuri aer comprimat, senioare (199,2 puncte). Tot acolo, Sebastian Blajec a fost al II-lea la pistol 60 de focuri aer comprimat, juniori, Eliza Molnar a ocupat tot locul II în proba de puşcă 40 de focuri, aer comprimat, senioare.

La juniori, în etapa de la Iaşi, Cristina Stoie s-a clasat pe prima poziţie în proba de puşcă 40 de focuri aer comprimat, iar Norbert Grama a ocupat locul I la pistol 40 focuri aer comprimat.

După cum anunţă antrenoarea Adriana Floruţa, următoarele concursuri pentru secţia de tir de la CSU Oradea vor fi Grand Prix-ul de la Belgrad din perioada 8-12 decembrie, unde va fi prezentă Eliza Molnar, şi etapa a V-a de aer comprimat de la Bucureşti, din perioada 14-18 decembrie.