Sala de jocuri a Universităţii din Oradea a găzduit duminică întrecerile ediţiei din acest an ale Cupei Crişul la karate modern.

Competiţia organizată de secţia de karate a clubului Crişul şi DJST Bihor a reunit la start 154 de concurenţi, proveniţi de la 15 cluburi din ţară şi 3 din străinătate, respectiv din două din Austria şi unul din Ungaria.

Karateka participanţi s-au întrecut la două probe, kata şi kumite, pe mai multe categorii de vârstă. După disputarea tuturor confruntărilor pe categorii, în final a fost alcătuit clasamentul pe cluburi, unde au punctat doar câştigătorii categoriilor.

După contabilizarea tuturor punctelor, sportivii clubului gazdă, CS Crişul, au reuşit să termine pe primul loc şi să-şi păstreze trofeul.

Pe locul II s-a situat un club din Austria, iar pe poziţia a III-a, Master Karate Do Reghin.

Dintre karateka clubului câştigător, CS Crişul Oradea, sportivi antrenaţi de Mezei Tunde, s-au remarcat în special surorile Poleac, Bianca, Patricia şi Daiana, precum şi Raul Feier.

Într-o altă ordine de idei, un alt sportiv de valoare de la clubul Crişul şi anume Arnold Gale s-a aflat, în această perioadă, cu lotul naţional în Muntenegru unde a participat la o importantă întrecere continentală.