Sportivii orădeni ai secţiei de tir de la Clubul Sportiv Universitar Oradea, pregătiţi de antrenorii Vasile Leţ şi Adriana Floruţa, au înregistrat evoluţii bune concursul internaţional de la Budapesta, la care au perticipat în perioada 10-12 martie.

Orădenii au reuşit mai multe clasări pe podium, principala performeră fiind Francesca Pop, situată pe locul 1 în cadrul probei de pistol 10 metri aer comprimat junioare I, cu rezultatul de 370 puncte. Francesca s-a clasat, de asemenea, pe primul loc şi în cadrul categoriei open, cu 196,2 puncte.

La rândul său, Teodor Iancu s-a situat pe prima poziţie la pistol 60 focuri aer comprimat juniori I cu 565 puncte, el clasându-se însă şi pe locul IV la open, cu 115,8 puncte. Szücs Csongor a ocupat locul XII în aceeaşi probă, cu 556 puncte.

În probele de puşcă 10 metri aer comprimat, Lorena Pop a ocupat locul IV cu 388 puncte, iar Antonia Miclău s-a clasat pe locul X cu 384 de puncte, ambele la senioare. La junioare, însă, Eliza Molnar a terminat întrecerea pe locul secund, cu 385 de puncte.