Sportivii secţiei de tir de la clubul orădean CSU participă în acest sfârşit de săptămână la întrecerile celei de-a V-a etapă de Campionat Naţional, care se desfăşoară la Arad.

Antrenorii Adriana Floruţa şi Vasile Leţ speră din nou că elevii lor să urce pe podium, după ce la primul concurs din acest an la care au participat, cel din Ungaria, de la Szazhalambatta, au reuşit să-şi adjudece două medalii, prin Cristina Stoie, aur, şi Ramona Cicortaş, argint, în cadrul întrecerilor de juniori II.

Tot la concursul internaţional din Ungaria, la seniori, Antonia Miclău a ocupat locul V, iar Eliza Molnar s-a clasat a VII-a.

După întrecerile de la Arad, care sunt programate de vineri până duminică, pe sportivii secţiei de tir de la CSU Oradea îi aşteaptă în intervalul 5-8 februarie concursul de la Bucureşti, aferent etapei a VI-a de Campionat Naţional, pentru ca între 13-18 februarie ei să evolueze chiar acasă, în cadrul Campionatelor Naţionale de juniori I şi II.

Astfel, în premieră, în partea a doua a lunii februarie, Oradea va găzdui un Campionat Naţional de tir pentru juniori. Competiţia va avea loc la sala polivalentă a Universităţii.