Atletul Mihai Sorin Dringo (22 ani), legitimat la CSU CSM Oradea, a devenit dublu campion național al României, la seniori și U23, în proba de 400 metri plat.

Potrivit unui comunicat trimis duminică de clubul CSM Oradea, sportivul antrenat de Robert Olah a oprit ceasul la 45.99 de secunde în cadrul primei reuniuni din Campionatul Național de Atletism pentru seniori și U23 – ediția 2023.

Întrecerile au loc la Craiova. „Dringo l-a devansat pe Robert Parge, de la CSM București, sportiv ce a înregistrat timpul de 46.34 secunde. Podiumul a fost completat de către Sorin Alexandru Voinea, cu 46.79 secunde”, au mai transmis reprezentanții CSM. 

Mihai Dringo concurează și în proba de 200 de metri plat, în cadrul aceluiași Campionat Național. 

Atletul urmează să concureze în această lună și la Campionatul European de atletism U23, care se va desfășura în Finlanda. Mihai Sorin Dringo la lua startul în
probele de 400 metri plat și 4×400 metri. Tot în această vară, tânărul va alerga în cadrul Jocurilor Mondiale Universitare 2023.

Recent, în cadrul Jocurilor Europene 2023 de la Cracovia (Polonia), sportivul bihorean a stabilit un nou record național la categoria U23 în proba de 400 metri plat, cu timpul de 45.76 secunde.

BIHOREANUL a prezentat în cea mai recentă ediție povestea lui Mihai Dringo. O puteți descoperi aici: Campion în viteză: La doar 3 ani de când și-a început cariera de atlet, bihoreanul Mihai Dringo este deja în top!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!