Bazele sportive din Bihor îşi continuă seria renovării şi modernizării. Astfel, şi la Hidişel a fost refăcut terenul de fotbal, construit, modernizat şi cu ajutorul grecului Baltsavias Spiros, astfel încât echipa de fotbal din localitate, care activează în cadrul Campionatului Judeţean şi care are pentru noul sezon ca obiectiv promovarea în Liga a IV-a, să poată disputa în condiţii cât mai bune jocurile de pe teren propriu.

Stadionul Comunal Hidişel, care beneficiază de cele mai bune condiţii, chiar şi pentru echipele de Liga a IV-a, fiind refăcute vestiarele, modernizate tribunele, iar iarba gazonului fiind adusă din Olanda, va fi inaugurat duminică, de la ora 11, când formaţia locală, FC Hidişel, va întâlni într-un joc amical echipa de liga a II-a Luceafărul Oradea.

Formaţia FC Hidişel, la care principal investitor este Baltsavias Spiros, se bucură şi de sprijinul autorităţilor locale, în frunte cu primarul Adrian Petroi. Echipa evoluează în Seria a III-a a Campionatului Judeţean, iar anul trecut, când şi-a desfăşurat jocurile de pe teren propriu la terenul sintetic de la LPS Bihorul, a înregistrat şi o performanţă notabilă: marcarea a nu mai puţin de peste 120 de goluri, fiind cea mai prolifică echipă din campionat.

De această dată obiectivele celor din Hidişel sunt mult mai serioase. Ei şi-au propus încă de la început promovarea în eşalonul superior.