În perioada de 24-26 ianuarie, în localitatea bihoreană Ţeţchea se va desfăşura stagiul de pregătire ''PSK 2014", condus la secţiunea kumite de multiplul campion Rudik Sagrunov şi la secţiunea de kata de unul din cei mai prolifici antrenori de karate din Europa, italianul Mirio Mannini.

"Rudik Sargrunov vine din Georgia, special pentru acest stagiu, deoarece a fost mulţumit de evoluţia sportivilor bihoreni pe care i-a întâlnit aici, anii trecuţi. Noi vă putem promite că organizarea va fi excelentă ,diferită faţă de alte evenimente sportive", a declarat Florin Crişan, preşedintele Clubului Sportiv Comunal Ţeţchea.

În urmă cu trei ani a fost organizat la Ţeţchea primul stagiu de pregătire ''PSK 2011'', la care au fost prezenţi destul de mulţi sportivi. "În decursul acestor ani noi am evoluat, pentru a organiza unul dintre cele mai bune stagii din România. Această evoluţie s-a observat încă de anul trecut. Deşi în primii trei ani, stagiul nostru era numai de kumite, în acest an va fi şi de kata, în acest fel numărul participanţilor crescând de cel puţin două ori", a mai precizat Florin Crişan.

La stagiul din această săptămână şi-au anunţat prezenţa până acum 250 de sportivi de la 20 de cluburi.