Teatrul Szigligeti pregăteşte un nou spectacol, de data aceasta fiind vorba despre un musical clasic maghiar – "Podul". 

Spectacolul va fi montat de regizorul Tóth Tünde, se arată într-un comunicat transmis joi de biroul de presă al Teatrului Szigligeti.

Spectacolul spune povestea unui inventator, Radi, care creează o maşinărie de inteligenţă artificială capabilă să recunoască pe oricine. El este atât de preocupat de descoperirile sale ştiinţifice încât nu observă nimic din ceea ce se întâmplă în jurul lui, deşi lumea este într-o continuă mişcare. 

"«Podul» este o poveste magică, plină de iubire, prietenie şi viaţă, dar are şi multe răsturnări de situaţie. În timp ce melodiile îndrăgite răsună, totul se rezolvă", se arată în informarea Teatrului Szigligeti.

Spectacolul a devenit faimos în 1988 şi datorită melodiilor originale scrise de Presser Gábor (cunoscut, între altele, din formaţiile Omega şi LGT) şi a mai fost jucat cu mare succes de trupa orădeană în anul 1992, au mai transmis reprezentanții Szigligeti. 

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Sebestyén Hunor, Kocsis Anna, Kovács Enikő, Molnár Júlia, Nagy László-Zsolt, Tőtős Ádám, Ilyés Klaudia, Kocsis Gyula, Csatlós Lóránt, Szabó Eduárd, Dimény Levente, Scurtu Dávid şi Szotyori József.

Premiera are loc sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 19, iar a doua reprezentaţie va fi în ziua următoare, duminică, tot de la ora 19. La ambele reprezentaţii mai sunt locuri disponibile.

Biletele pentru spectacol pot fi cumpărate de la agenţia Teatrului Szigligeti, respectiv online, pe Biletmaster.ro. Spectacolul este titrat în limba română.

Teatrul Szigligeti a început stagiunea pe 3 septembrie, cu un alt musical, "Castelul de spini", care a fost prezentat în teatrul de vară al Cetăţii. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!