Patronul cafenelei Famous, Felix Buzgău, fost comerciant de ţipele, cunoscut mai mult după numele de scenă Dudu, a intrat în politică, şi se pare că nu fără folos.

Aşa cum a mai "turnat" Bihorel acum câteva luni, beneficiind de ajutorul şefilor din PSD, Dudu a fost propus şef pe judeţ al Drumurilor Naţionale. Şi probabil că propulsarea s-ar fi desăvârşit dacă funcţia nu cerea în mod expres studii de inginer drumar şi nicidecum de economist, în care Buzgău are calificare, cel puţin pe hârtie.

Încurajaţi de succesul din alegeri, pesediştii au făcut însă obrazul gros şi vor să-l înşurubeze, mai nou, ca director comercial la Compania de Apă Oradea, pe postul rămas liber după plecarea lui Claudiu Pop în fruntea Prefecturii.

Ce-l recomandă pe Dudu acolo, numai pesediştii ştiu. Respectiv cum l-au convins pe primarul Ilie Bolojan să accepte o asemenea năzbâtie. Totuşi, Bihorel îl sfătuieşte pe veşnicul viitor director să deschidă bine ochii: Dudule, ce prieteni ai tu în PSD dacă vor să te trimită la Canal?