În urma tragediei de la clubul Colectiv din Bucureşti, 14 dintre cei mai buni comedianți din țară, s-au unit pentru un spectacol unic STAND-UP #COLECTIV!

Timp de 3 ore şi jumătate 14 dintre cei mai buni comedianți din România se vor uni pe scena sălii Epika din Bucureşti într-un show caritabil ale cărui încasări vor fi donate către Crucea Roşie cu scopul ajutorării victimelor din clubul Colectiv.

Cortina Cinema Digiplex, din Oradea Shopping City, va transmite spectacolul live, de la Grand Cinema Băneasa.

Aşadar te aşteptăm la Cortina Cinema Digiplex, joi, 12 noiembrie, de la ora 20:00, să fim alături de victimele de la Colectiv.

Biletul de intrare este de 50 lei/persoană, iar incasările vor fi donate persoanelor afectate de acest dezastru. Pe langă prețul biletului, la intrarea în sala de cinema o să fie pregătită o urnă în care, cei care doresc vor putea face donații suplimentare.

Distribuție: Bordea, Micutzu’, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costel, Teo, Badea, Cosmin Natanticu, Vio, Sorin Parcalab, Mihai Rait, Costi Dita, Sergiu şi Andrei.

Titlu spectacol: “Stand-up #colectiv”

Gen: Stand-up comedy – transmisiune în direct

Data: 12 noiembrie 2015

Ora:  20:00

Durata: 3h 30 min / 1 pauză

Rating: IM18

Biletele au fost puse deja în vânzare şi se pot achiziționa numai de la casele de bilete de la Cortina Cinema Digiplex. La acest spectacol, NU SE FAC REZERVĂRI.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul www.oradeashoppingcity.ro sau pe  facebook.com/OradeaShoppingCity.

(advertorial)