Lotus Center continuă show-urile de stand up comedy în noua zonă de Food & Entertainment. Marţi seară, de la ora 20, vine Sorin Pârcălab, de la Brigada 2/3, pentru ca marţi, 11 octombrie, tot aici şi tot de la aceeeaşi oră să sosească Radu Isaac, de la Aristocraţii. Pe 18 octombrie, tot de la ora 20, va poposi în centrul comercial Cristian Dumitru, de la trupa It's Show Time.

Evenimentele marchează inaugurarea noii zone de Food & Entertainment de la etaj.

După cum ştie, Lotus Center a deschis, la începutul lunii septembrie, etajul proaspăt renovat, unde a concentrat toată zona de food court şi o bună parte din cea de petrecere a timpului liber.

În această zonă, orădenii pot găsi meniuri tradiţionale româneşti sau ungureşti la Spoon Bistro, pot bea cafeaua şi admira panorama oraşului de pe terasa noii cafenele Mokka. Gelateria Mozart, restaurantul cu specific arăbesc King Kebap sau Sushi Bar, primul restaurant japonez din oraşul de pe Criş, sunt alte localuri deschise.

În ceea ce priveşte petrecerea timpului liber, la noul salon Bowling & Biliard, situat tot la etaj, doritorii beneficiază de 12 piste pentru bowling, deci de două ori mai multe ca anul trecut, iar iubitorii de biliard au la dispoziţie 14 mese.

Totodată, Cazinoul OK Liberty, mutat tot în această zonă, are un design nou, modern şi primitor, şi e dotat cu aparatură de ultimă generaţie. Salonul dispune şi de o zonă de relaxare, respectiv un Cafe Bar, şi le va pregăti clienţilor multe surprize, acordând premii de fidelitate şi tombole cu premii consistente.