Florina trăieşte visul oricărei femei. La magazinul de bijuterii unde e asistent manager este înconjurată de diamante, rubine şi bijuterii din metale rare.

În lumea pietrelor preţioase, frumoasa se simte în largul ei şi spune că a ajuns să cunoască detaliile fiecărui accesoriu în parte. Chiar dacă a pus ochii pe un anume inel cu diamante albe şi negre, bruneta nu se gândeşte la măritiş, ci vrea să îşi construiască o carieră în modeling.

Miss Independent

Florina Bortiş şi-a dorit mereu să îşi câştige propriii bani şi să nu depindă de părinţi, aşadar după ce a terminat liceul şi-a amânat înscrierea la facultate şi s-a angajat. La 24 de ani, fata e mulţumită de alegerea făcută, căci azi se pregăteşte să îşi dea licenţa în Ştiinţe Economice şi, în plus, lucrează ca asistent manager la un magazin de bijuterii.

"Îmi place să comunic cu oamenii, să mă pun în pielea lor pentru a şti ce anume îşi doresc", explică bruneta, care ştie fiecare detaliu despre bijuteriile expuse în vitrine. Florina vrea să se perfecţioneze în comerţ deoarece i-ar plăcea să ajungă într-o zi manager sau chiar proprietara unei afaceri, însă nu s-a decis în ce domeniu. Între timp, se axează pe o pasiune nou descoperită, care i-a schimbat stilul de viaţă: modelingul.

Vrea pe podium

Încă din adolescenţă, Florina le privea cu admiraţie pe fetele care defilau pe podiumuri la Fashion TV. "Mă vedeam şi eu acolo", îşi aminteşte tânăra. Totuşi, nu şi-a luat inima în dinţi până în toamna anului trecut, când a fost văzută de Marius Molan, managerul agenţiei Mr M Models.

A intrat rapid în circuitul prezentărilor din Oradea şi a început să fie mai atentă la look-ul ei. Acum, Florina merge la fitness şi face pilates, şi-a schimbat stilul vestimentar şi obiceiurile. Deşi e mulţumită de corpul ei, manechinul şi-ar dori sâni ceva mai mari şi spune că pentru asta ar apela la implanturi cu silicoane. Nu de alta, dar îşi doreşte ca atunci când urcă pe catwalk să fie cel puţin la fel de strălucitoare ca un diamant. Aşa cum îi şade bine unei femei.


FATĂ DE CARIERĂ
Florina Bortiş

vârstă: 24 ani
ochi: căprui
zodie: Rac
înălţime: 1,75 m
măsuri: 85-61-90
greutate: 55 kg
hobby: modeling, dans