Trei filmuleţe postate zilele trecute pe internet arată o altă faţă a vieţii monahale. Personajele filmuleţelor sunt călugărul Serafim Hotea, stareţ al Schitului Sf. Ap. Petru şi Pavel din localitatea Moneasa, judeţul Arad şi un tânăr blond de aproximativ 25 de ani, potrivit cancan.ro.

Pus pe şotii, tânărul îl fugăreşte pe stareţ prin încăpere. La un moment dat, stareţul stă întins pe pat, cu picioarele în sus, iar tânărul îl ţine pe acesta de membre şi simulează un act sexual, trăgându-i şi câteva palme la fund. Deloc deranjat de atitudinea tânărului, stareţul nu are vreo reacţie fermă.

In alte imagini, parintele Serafim apare intr-o scurta repriza de lupta corp la corp, simulata pe un pat din incapere, dar si tinandu-se de gat cu cel care mai devreme ii daduse palme la fund, leganandu-se pe ritmul unei melodii.

Contactat pe marginea acestui subiect, stareţul Serafim Hodea spune că cei doi vizitatori (prietenul de hârjoneală şi cel care a filmat totul cu un telefon) erau băuţi şi aveau chef de glume.

"Am auzit ca cineva a bagat filmele pe internet, ca m-a anuntat seful de post de aici, din Moneasa, ca le-a vazut si el. O sa depun reclamatie, ca sa aflu cine e autorul si pentru ca acesta sa plateasca. Nu e ceea ce credeti! A fost o simpla joaca. Pe Dragos (tanarul blond - n.r.) il stiam de ceva timp si a venit aici, la strand la Moneasa. L-am invitat la mine si a venit cu un prieten, cu George (cel care a filmat - n.r.). Era putin baut, era cu chef. Asa este, cum ati vazut si in film, m-a pus pe pat si a facut cateva gesturi nepotrivite. Eu chiar m-am impotrivit, dar el era baut! M-a pus pe pat si mi-a dat cateva palme la fund. M-a ispitit Diavolul. Dupa aceea a continuat sa ma fugareasca, ne-am trantit pe pat. La un moment dat, chiar i-am dat afara din casa", a povestit staretul Serafim.

Rămâne de văzut dacă joaca celor doi va fi trecută cu vederea de mai-marii bisericii sau călugărul Serafim va avea de suferit de pe urma hârjonelii la care l-a dus Diavolul.