În perspectiva abordării ediţiei de campionat 2011-2012, conducerea clubului FC Bihor a trecut deja la primele întăriri. Astfel, au fost realizate transferurile a doi jucători cu experienţă, proveniţi de la "Bătrâna Doamnă" a fotbalului românesc, UTA, două dintre piesele de bază ale arădenilor în recent încheiata ediţie de campionat.

Este vorba de atacantul Adrian Voiculeţ, în vârstă de 26 de ani, care a mai evoluat în trecut la echipa orădeană, dar care în sezonul 2010-2011 a câştigat detaşat titlul de golgheter al seriei a II-a din liga secundă.

Alături de atacantul Voiculeţ, a mai fost cooptat în lotul echipei FC Bihor pentru următoarea ediţie de campionat şi ivorianul Abdoulaye Diarra, în vârstă de 24 de ani, care este un jucător de bandă stângă, putând evolua atât pe postul de mijlocaş cât şi pe cel de fundaş. El provine, de asemenea, de la echipa arădeană UTA.

Cei doi jucători ex-arădeni au parafat o înţelegere cu clubul FC Bihor valabilă pe un an de zile, cu drept de prelungire la propunerea clubului.

Deocamdată conducerea clubului nu a făcut publice sumele transferului.