Sâmbătă, 9 noiembrie, se va desfăşura pe platoul din Băile Felix, începând cu orele 9.30, cea de-a treia ediţie a Cupei României la cros.

Concursul va avea loc la mai multe categorii de vârstă, copii III, II, I, juniori III, II, I, tineret şi seniori, atât la individual cât şi pe echipe.

Competiţia reprezintă şi un criteriu de calificare pentru Campionatul European de cros, care va avea loc în data de 8 decembrie la Belgrad în Serbia.

Evenimentul este organizat de Federaţia Română de Atletism, Asociaţia Judeţeană de Atletism Bihor, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor şi Liceul cu Program Sportiv "Bihorul" Oradea.

La competiţie s-au înscris 537 de concurenţi din care 232 la feminin şi 305 la masculin, proveniţi de la 82 cluburi din ţară.

Din judeţul Bihor vor lua startul la această copetiţie sportivi de la cluburile: LPS "Bihorul", CN "Mihai Eminescu", CSS "Mihai Viteazu" şi CSU Oradea.

De remarcat că toate ediţiile de până acum au avut loc în Băile Felix, staţiune care redevine începând cu această toamnă un important centru de pregătire al loturilor naţionale de semi-fond şi fond ale României.