Ştefan Bănică Jr. a recunoscut miercuri că are o relaţie cu interpreta Lavinia Pîrva. Despre cei doi se scria că au o aventură încă de când Bănică jr. mai era căsătorit cu Andreea Marin.

"Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pîrva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!", a spus Ştefan Bănică Jr. pentru Mediafax.

Pe de altă parte, însă, Lavinia nu a comentat situaţia. "Nu comentez în niciun fel. Nu dau interviuri pe stradă. Vedeţi că o să vă muşte căţelul dacă nu sunteţi cuminţi", a spus Lavinia Pîrva pentru "La Măruţă".

La începutul lui 2013, Ştefan Bănică Jr. şi soţia lui, Andreea Marin Bănică, au anunţat că au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Ana Violeta.