Primăria Remetea îşi bate joc în stil mare de propriile bunuri de lux, cumpărate din bani publici.

La câţiva ani după ce fostul primar Adrian Ştefănică a distrus într-un accident o Toyota Hilux, cumpărată de instituţie cu peste 30.000 euro, luna asta, pe 15 septembrie, a mai scos una din uz, tot o Toyota Hilux, şi tot a Primăriei, pe DN 76, într-un accident comis pe raza comunei Hidişelu de Sus (foto jos).

Bihorel a aflat că de anul trecut bolidul achiziţionat de Primărie era dat în comodat, printr-o Hotărâre a Consiliului Local dominat de PSD, Ocolului Silvic Codrii Beiuşului, unde fostul edil este angajat ca inginer silvic; aşa cum de altfel era şi când deţinea funcţia de primar, motiv pentru care ANI i-a şi dat verdict de incompatibilitate şi PSD-istul n-a mai putut candida în 2020 pentru un nou mandat.

De atunci, Ştefănică conduce nu doar Toyota Primăriei, ci şi comuna însăşi, în calitate de consilier personal al primarului din acte, Stelian Copil. Pe care, în schimb, îl "lasă" să conducă o altă maşină a instituţiei, un amărât de Logan. Până la urmă, şi acesta trebuie să conducă ceva, că doar de-aia a şi fost ales...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!