Stejarii au bătut Arţarii! Echipa naţională de rugby a României a scris istorie la campionatul mondial, cu cea mai spectaculoasă întoarcere de rezultat din toate timpurile. Conduşi de Canada cu 15-0 în minutul 50, românii au învins cu 17-15!

Frumusețea acestei victorii vine tocmai din modul în care a fost obținută. "Tricolorii" au fost lenți, le-au dat spații canadienilor în prima parte, dar din minutul 53, România făcut primul pas spre renaștere, scrie gsp.ro. Astfel, cu două eseuri ale lui Macovei și trei transformări ale lui Vlaicu, "stejarii" au intrat în istoria Cupei Mondiale prin cea mai frumoasă revenire.

Presa internaţională scrie despre acest succes incredibil, iar imaginile cu Florin Surugiu în lacrimi, după meci, fac înconjurul lumii.

Naționala noastră mai are un meci de disputat împotriva Italiei, iar dacă vom obține victoria, vom avea asigurată calificarea la următorul Campionat Mondial.

 

Incredible emotion as Romania fights back from a 15-0 deficit to defeat Canada. Biggest comeback in RWC HISTORY! Share it!

Posted by USA Sevens Rugby on Tuesday, October 6, 2015