Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu a fost dus, duminică, la Mănăstirea Cernica, pentru slujba de înmormântare, unde s-au adunat mii de oameni, apropiaţi, cunoscuţi şi admiratori ai iubitei actriţe, care au primit-o cu aplauze.

Stela Popescu va fi înmormântată alături de soţul ei Mihai (Puiu) Maximilian. 

Doamna comediei româneşti a avut o viaţă plină şi a jucat roluri memorabile. Trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus timp de două zile la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase". Cei care au dorit să îşi ia rămas bun de la Stela Popescu au umplut foaierul teatrului cu buchete de flori şi zeci de coroane şi au aprins candele. În foaierul Teatrului "Constantin Tănase", lacrimile au curs neîncetat, arată TVR. 

Stela Popescu şi-a dorit să fie înmormântată lângă soţul ei, la mănăstirea Cernica. Alexandru Arşinel a ajuns printre primii la teatru. Pe coroana trimisă de el e scris:  "Eu te plâng…poporul te plânge, Stela mea". Potrivit Digi24, actorul a spus duminică: "O sa ne luam la revedere. Si, de fapt, n-o sa ne despartim niciodata", a adaugat acesta.

Coroane au fost trimise din partea Preşedinţiei, Senat, Guvern, dar şi de Casa Regală.  

Actriţa Stela Popescu a murit joi, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viaţa. "Dacă nu aş fi reuşit în actorie, aş fi făcut altceva, nu m-aş fi încăpăţânat. Nu sunt orgolioasă. Aş fi făcut design, de exemplu, costume de teatru. Aş face o mie de lucruri, păcat că viaţa e scurtă", spunea Stela Popescu într-un interviu.