Fostă consilieră județeană PSD și șefă a femeilor social-democrate din Bihor, Stela Babău pare că nu-și mai găsește locul după ce a plecat din partidul în care a promovat-o fostul șef al organizației județene, Ioan Mang.

După ce în luna decembrie a anului trecut a plecat din această formațiune și, implicit, din Consiliul Local Beiuș, în care a fost aleasă în 2020, Babău a devenit șefa pe județ a partidului Alianța pentru Patrie, înființat de fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, dar se pare că asta n-a făcut-o prea fericită, de vreme ce recent a participat la o întâlnire organizată de AUR cu suporterii din Arad, unde europarlamentarul Cristian Terheș, și el ales pe listele PSD, și-a anunțat o nouă candidatură la Parlamentul European, dar pe lista partidului lui George Simion.

Babău s-a dus la întâlnirea care (în ciuda faptului că unitățile de învățământ trebuie să fie apolitice) s-a desfășurat la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, fiind însoțită de o fostă colegă din Consiliul Local Beiuș, Alexandra Militaru, și aceasta demisionară, la începutul lunii octombrie, atât din PSD, cât și din forul legislativ local.

Evident, ambele s-au și pozat cu Terheș, sub însemnele AUR. Dacă se vor și înscrie în partidul extremist, cele două n-au zis, dar e de așteptat s-o facă. Firește, în numele patriotismului...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!